Skip to main content

Waarom video?

Een video zegt meer dan duizend woorden.

Een video zegt meer dan duizend woorden.

Deze zin heeft u vast en zeker wel vaker voorbij horen komen. Maar het mooie ervan is, het is echt waar. Als je naar jezelf kijkt, dan kijk je ook liever binnen één minuut een video die net zoveel informatie heeft als 10 minuten lezen. Waarom gunt u uw klanten of website bezoekers niet diezelfde comfort?

Even in het kort waarom video nou echt zo veel beter is dan tekst.

1.

Eén video kan meerdere malen gebruikt worden. Zo kun je hem delen op social media en op je website gebruiken, maar ook tonen bij beurzen en presentaties. Het ligt er natuurlijk aan om wat voor filmpje het gaat, maar als je ervoor zorgt dat deze tijdloos is kun je er nog veel plezier van hebben.

2.

Een filmpje kan een complex probleem, product of dienst makkelijk uitleggen. Door middel van bewegend beeld kunnen bepaalde dingen een stuk duidelijker worden gemaakt dan met droge tekst en afbeeldingen.

3.

Wanneer je video gebruikt op je website en social media kanalen kom je hoger in de zoekresultaten van Google, en krijg je bovendien voorrang in de Facebook feed.

4.

Video content is makkelijker te consumeren dan geschreven content. Om een blog te lezen moet je je vaak goed concentreren, anders mis je dingen. Bij video’s hoef je zelf niet zoveel moeite te doen om de inhoud te begrijpen. Wanneer mensen geen zin hebben in een lang artikel, zullen ze een korte video eerder kijken.

5.

Door als bedrijf video’s uit te brengen geef je jouw organisatie een gezicht. Mensen krijgen nét iets meer te zien van je bedrijf en voelen zich daardoor eerder verbonden.

Nog niet overtuigd?

Bel ons, mail ons of kom langs en we vertellen u persoonlijk graag meer.

CONTACT

+31 6 18 54 22 76
info@enrokmedia.nl

Spijkerstraat 106A
6828 DN Arnhem

DIENSTEN

Bedrijfsvideo
Aftermovie
Livestream
Promotievideo

LINKS

Algemene voorwaarden

 

Handig om te hebben

KVK: 81185936
BTW: NL003540069B72
IBAN: NL36 INGB 0008 6778 65

 

Made with ♥️ in Arnhem. Copyright © 2023 ENROKMEDIA