Skip to main content

Professionele Aftermovie laten maken 

        Leg jouw evenement vast!

Ontdek de kracht van onze videoproductie

Goed nieuws! Als je opzoek bent naar een manier om je evenement of feest vast te leggen en te delen, dan is een aftermovie laten maken de perfecte oplossing. Aftermovies zijn een geweldige manier om de hoogtepunten van je evenement vast te leggen en te delen met een breder publiek. Of je nu een festival, concert, bedrijfsfeest of bruiloft organiseert, een aftermovie kan je helpen om de sfeer en energie van het evenement vast te leggen en te delen met anderen.

Aftermovie maken door videoproductie Arnhem ENROKMEDIA

Bekijk hier een aantal voorbeelden!

Wauw Corné, wát heb jij onze bruiloft waanzinnig mooi vastgelegd. Nog steeds moeten we tijdens het bekijken een traantje wegpinken. Je kijkt echt naar een film van onze dag. Het geluid, de details, de muziek, alles klopt! Dankjewel Corné, we boffen dat jij de Videograaf was op onze bruiloft!

EvaBruidsvideo

Een heel prettige samenwerking wat uiteindelijk tot een zeer professioneel resultaat heeft geleid.

Mariska de HaanChristen Unie | Live Webinar

Samenwerking was goed en verliep zoals gewenst. Lijntjes waren kort en communicatie was duidelijk.

PatriciaRobert Coppes Stichting

Adequate en professionele manier van samenwerken met als resultaat een video naar al onze wensen.

Derk BakkerHeuver Banden

Waarom een aftermovie laten maken?

Wij zorgen ervoor dat alle belangrijke momenten van je evenement worden vastgelegd en op een professionele manier worden samengevoegd tot een geweldige video. Onze ervaren cameramannen hebben oog voor detail en weten precies hoe ze de sfeer van je evenement kunnen vastleggen. Een aftermovie kan niet alleen dienen als een geweldige manier om de herinneringen aan je evenement levend te houden, maar kan ook helpen om meer bekendheid te geven aan jouw organisatie en toekomstige evenementen. Het delen van een aftermovie op social media en andere kanalen kan helpen om meer interesse en betrokkenheid te genereren bij een breder publiek.

Bij ons krijg je een volledig pakket. Vanaf het eerste contact tot de levering van de aftermovie, wij begeleiden je door het hele proces. Onze filmmakers werken met geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat de beelden van topkwaliteit zijn. We nemen de tijd om jouw visie te begrijpen en ervoor te zorggen dat de aftermovie perfect past bij de stijl en het thema van je evenement.

Wil je meer weten over onze aftermovie diensten en hoe we kunnen helpen om jouw evenement vast te leggen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het onderstaande formulier!

Zie jij dit allemaal zitten?

Neem dan contact met ons op zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en een op maat gemaakte offerte kunnen opstellen.

CONTACT

+31 6 18 54 22 76
info@enrokmedia.nl

Leemansweg 108
6827BX Arnhem

LINKS

Algemene voorwaarden
Stage lopen?

Handig om te hebben

KVK: 81185936
BTW: NL003540069B72
IBAN: NL43 ADYB 1000 0017 63

Made with ♥️ in Arnhem. Copyright © 2023 ENROKMEDIA