Skip to main content

Over ons.

Bij ENROKMEDIA staat het maken van hoogwaardige online videocontent centraal. Wij zijn een jong en energiek bedrijf dat gedreven wordt door een passie voor videoproductie. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor ons van het grootste belang. Onze missie is eenvoudig: we willen jouw ideeën omzetten in beeld en jouw verwachtingen overtreffen met onze creatieve oplossingen.

Mijn naam is Corné Ooms en ik ben de trotse eigenaar van ENROKMEDIA. Met 24 jaar ben ik al drie jaar actief in de videowereld. Mijn reis begon na het afronden van mijn opleiding tot Audio Visueel Specialist in Ede. Gedreven door mijn passie besloot ik mijn eigen weg te volgen en mijn eigen bedrijf te starten. Voor mij draait het allemaal om het kunnen doen waar ik van houd en het hebben van de vrijheid om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik mijn werk met plezier doe en altijd open sta om nieuwe dingen te leren en te groeien in mijn vakgebied.

Bij ENROKMEDIA streven we naar een persoonlijke aanpak. We geloven in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten en het begrijpen van hun unieke behoeften en doelen. Of je nu een bedrijfsvideo, promotievideo of ander soort videoproductie nodig hebt, wij luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een visueel meesterwerk dat de boodschap van jouw merk perfect weergeeft.

Kortom, bij ENROKMEDIA ben je verzekerd van professionele videoproducties die indruk maken. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw ideeën tot leven te brengen!

Drie redenen om samen aan de slag te gaan.

1.

Flexibel

2.

Jong en Creatief

3.

Vooruitstrevend

VCA Aproved.

Op dit moment zijn wij VCA-VOL gecertificeerd. Dit betekend dat we veilig op bouwplaatsen te werk mogen. Omdat we exact weten waar de risico’s liggen kunnen we ook snel te werk gaan. Dit scheelt enorm veel voor jou als organisatie zodat je geen zorgen hoeft te maken over onze veiligheid. Tevens beschikken we over alle benodigde PBM’s.

Ben jij er klaar voor?

Neem dan contact op

Zij gingen je voor.

CONTACT

+31 6 18 54 22 76
info@enrokmedia.nl

Leemansweg 108
6827BX Arnhem

LINKS

Algemene voorwaarden
Stage lopen?

Handig om te hebben

KVK: 81185936
BTW: NL003540069B72
IBAN: NL43 ADYB 1000 0017 63

Made with ♥️ in Arnhem. Copyright © 2023 ENROKMEDIA