Promotie-/Informatievideo

IETS TE PROMOTEN?

Een promotievideo is heel breed, je kan je bedrijf,  evenement of product promoten door een video te gebruiken.

SFEER

Laat een bepaalde sfeer achter bij de kijker.

SHARE

Een video is makkelijk te delen en houdt de aandacht vast tot het eind.

CALL TO ACTION

Vraag iets aan de mensen of laat een specifieke boodschap achter.

Voorbeelden

Bekijk hier een paar voorbeelden van wat bedrijfsvideo’s

Act Fryshuset 2:17

Een mooi voorbeeld van een promotie-/informatievideo is de video van Act Fryshuset. Deze groep mensen zijn bezig met het verbeteren van leeromstandigheden voor jongeren en deze video geeft een mooie indruk.

NEEM CONTACT MET ONS OP
HEEFT U NOG EEN VRAAG OF WILT U MEER INFORMATIE? WIE WEET HEEFT U BINNENKORT WEL EEN TE GEKKE VIDEO.

Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt het maken van een promotievideo?

Dat verschilt heel erg per video. Hiervoor kijken we vooral naar wat je te promoten hebt en wat jouw wensen zijn. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Wat is de ideale lengte van mijn video?

Hoe korter hoe beter. We proberen de juiste hoeveelheid informatie in een zo’n kort mogelijk video te maken. Dit zorgt ervoor dat de kijker in een vogelvlucht alles over jouw onderwerp te weten krijgt.

Wat zijn de kosten?

Dit is iets wat niet zo beantwoord kan worden. De prijs verschilt heel erg per video. de leidende factoren zijn: wat wil je promoten en wat jouw wensen zijn. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte.

Ik vind het lastig om iets te zeggen voor de camera, hoe gaan jullie hiermee om?

Wij maken het regelmatig mee, mensen die het lastig vinden om hun woord te doen voor een draaiende camera. In veel gevallen lijkt het erger dan het werkelijk is, we gebruiken meestal maar een fractie van wat we opnemen en we kunnen heel veel knippen en plakken. Daarnaast nemen wij ook de tijd, wil je het een keer over willen doen is dat geen enkel probleem. Mocht je echt zeker weten dat u het niet kunt, hebben we altijd een oplossing achter de hand.

Ik zit in Amsterdam en jullie in Duiven, is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem, wij komen op de gekste plekken en tijden door heel het land. Zelfs komen wij regelmatig de grens over.