Meer informatie over het streamen van begrafenissen? Klik dan hiernaast om naar onze gespecificeerde website te gaan.

Een livestream is meer dan normaal geworden. Bijna iedereen doet het. Een livestream kan je ook vaker en handiger inzetten dan bijvoorbeeld alleen die online bingo of quiz. Met een livestream kan je ook jezelf professioneel verbinden met je nieuwe klant, of juist met meerdere. Een vergadering met een keynote of een online event met sprekers die inbellen. Je kan het zo gek nog niet bedenken en het is mogelijk. Wij helpen jou graag verder, verder de toekomst in, zodat jij ook verder kan.

Op elk device

Onze streams zijn op elk device te volgen zolang deze verbonden is met het internet. Bij interactieve streams is een smartphone of laptop verreist.

Beveiligd

Een zakelijke bespreking of een intieme begrafenis kunnen altijd worden beveiligd. Zo houd u altijd de kijkers in eigen hand en kunt u bepalen wie er mag kijken.

Vanaf elke locatie

Wij kunnen vanaf elke locatie streamen. Buiten, binnen of in de natuur, zolang we internet hebben kunnen we live.

Kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit. Zowel beeld als geluid is heel belangrijk. Dankzij de juiste mensen en apparatuur hebben we altijd het beste in huis

Voorbeelden

Koningsdag LIVE 2:26

Samen met Café Uniek en Broodopdeplank hebben we een livestream van 2,5 uur verzorgt. In deze live uitzending konden mensen live een video insturen met een verzoekje of een groet.

NEEM CONTACT MET ONS OP
HEEFT U NOG EEN VRAAG OF WILT U MEER INFORMATIE? WIE WEET HEEFT U BINNENKORT WEL EEN TE GEKKE VIDEO.

Meest gestelde vragen

Hoe lang kunnen jullie live

Wij kunnen live zolang u wilt. Normaal gesproken doen we livestreams van rond de 2/3 uur.

Wat moet ik regelen?

Het enige wat wij van u vragen is een stabiele internet verbinding. Mocht u dit niet zeker weten of niet hebben gaan we kijken naar een mobiel netwerk.

Wat zijn de kosten?

Dit is iets wat niet zo beantwoord kan worden. De prijs verschilt heel erg per video. De leidende factoren zijn: Hoe lang duurt jouw livestream, waar wil je gaan livestreamen en natuurlijk hoe complex wil jij jouw livestream hebben.

Kan ik een video of presentatie in de livestream verwerken?

Ja dat kan. Wij kunnen van alles in de livestream verwerken. Van presentatie’s tot video’s maar ook een live verbinding met iemand in het buitenland.

Ik zit in Amsterdam en jullie in Duiven, is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem, wij komen op de gekste plekken en tijden door heel het land. Zelfs komen wij regelmatig de grens over.

Ik wil een begrafenis livestreamen, hoe gaat dat in zijn werk?

Voor meer informatie over het streamen van begrafenissen vragen wij u om naar onze gespecificeerde website te gaan. www.streamuwbegrafenis.nl.