Drone

EEN KIJKJE VAN BOVEN

Een drone is een vrij nieuwe manier van dingen vastleggen vanuit de lucht. U kunt hiermee bijvoorbeeld uw bedrijf of evenement van bovenaf vastleggen.

WOW FACTOR

Een stukje beeld van een drone heeft iets adembenemends. Hierdoor vangt u in één klap alle aandacht.

OVERZICHTELIJK

Een groot bedrijven terrein of een groot stuk grond kunnen vanaf de lucht veel beter en overzichtelijker in beeld worden gebracht.

FOTO EN VIDEO

Onze drone kan op hoge kwaliteit foto's en video's maken.

Voorbeelden

Bekijk hier een paar voorbeelden van wat bedrijfsvideo’s

Vos Optiek 2:11

Voor Vos Optiek uit Didam hebben we een hele mooie bedrijfsvideo gemaakt. Deze video is versterkt met tekst zodat deze ook zonder geluid in de winkel af te spelen is.

NEEM CONTACT MET ONS OP
HEEFT U NOG EEN VRAAG OF WILT U MEER INFORMATIE? WIE WEET HEEFT U BINNENKORT WEL EEN TE GEKKE VIDEO.

Meest gestelde vragen

Hoelang duurt het maken van een dronevideo?

Meestal worden drones ter ondersteuning gebruikt van een reguliere video. In enkele gevallen maken we een video die helemaal bestaat uit drone beelden. Met onze accu’s kunnen onze drones gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten in de lucht blijven.

Wat zijn de kosten?

Dat verschilt heel erg per video. De kosten zijn op een aantal punten gebaseerd bijvoorbeeld, hoe lang moet de video duren, waar moeten wij vliegen en wat zijn jouw wensen. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Zijn er plekken waar jullie absoluut niet kunnen vliegen?

Ja, in heel Nederland en Europa zijn er zogenoemde No Fly Zones. In deze zones mag er NIET gevlogen worden. Deze zones liggen meestal bij grote steden, vliegvelden, gebieden van de defensie en sommige natuurparken. Wij kunnen samen met u kijken wat u gefilmd wilt hebben en of wij daar kunnen vliegen.

Ik zit in Amsterdam en jullie in Duiven, is dat een probleem?

Nee, dat is geen enkel probleem, wij komen op de gekste plekken en tijden door heel het land. Zelfs komen wij regelmatig de grens over.